Gympies

In deze activiteitenraad zijn enthousiaste mensen actief: ouders, (jeugd)leden, leiding en hulpleiding. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor de leden van PHDES. De activiteiten die de Gympies organiseren zijn bijvoorbeeld: Sinterklaasfeest, carnavalsmiddag, gezamenlijk meelopen met de carnavalsoptochten, paaseierenverkoop, disco, film-avond en bingo.

Ieder seizoen staat er bij de vereniging een thema centraal, dit thema loopt als rode draad door de vereniging. Ook de Gympies zorgen dat dit thema terugkomt in de activiteiten, denk hierbij bijvoorbeeld aan de carnavalspakjes en de –wagen die ieder jaar weer naar het thema worden aangepast.

 

Leden activiteitenraad Gympies:

Peggy  : voorzitter

Marij : penningmeester

Karin : pr 

 

Karin, Brigitte, Leontien, Sanne, Naomi, Francesca, Kim, Mariëlle en Julia.


Speurtocht 8 april 2017:

De Gympies zullen op zaterdag 8 april een speurtocht organiseren. 

Deze speurtocht is bedoeld voor jong en oud. Kinderen onder de 10 jaar mogen echter alleen onder begeleiding van een volwassene meelopen.

We beginnen om 13.30 uur in d’r Lichtemich. 

Iedereen vertrekt in groepjes. De groepjes zullen uit maximaal 8 tot 10 personen bestaan. Kleinere groepjes zullen we samenvoegen, zodat de aantallen tussen de groepen onderling ongeveer gelijk zijn.

Na afloop van de tocht kan iedereen, in afwachting van de prijsuitreiking, in d’r Lichtemich nog wat drinken en snacken.

Omstreeks 17.00 verwachten we te eindigen.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar gympiesphdes@hotmail.com. Geef hierin aan uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je groep bestaat.

Tevens vragen we je in deze mail je telefoonnummer te vermelden. Dit nummer zal enkel gebruikt worden zodat we je kunnen bereiken indien de speurtocht, i.v.m. extreem weer, geen doorgang mocht hebben.

Aanmelden kan tot uiterlijk 26 maart! 

Vraag dus je ouders, opa en oma, familie, vriendjes en vriendinnetjes of ze mee willen lopen met onze speurtocht en geef je op.

Consumptiebon (koffie/ thee /frisdrank): € 1,30   Zakje snoep/chips en plastic bekertje limonade: € 0,65


NB: er zullen tijdens deze speurtocht foto’s gemaakt worden die op onze Facebook site geplaatst worden. Indien je niet wilt dat er foto’s gemaakt worden van jouw kind, verzoeken we je om dit bij binnenkomst aan ons mede te delen.Optocht Carnaval 2017:

Heb je (weer) zin om in de optocht(en) mee te lopen, lees dan onderstaande bericht en meld je snel aan.                                                     

Ook komende carnaval loopt de activiteitenraad “de Gympies” van P.H.D.E.S.  weer mee in de carnavalsoptochten van Waubach (zondag 26 februari) en Landgraaf (dinsdag 28 februari)

Heb je zin om mee te lopen, geef je dan op via gympiesphdes@hotmail.com 

Ook voor info kun je hier terecht.

Het thema dit jaar is MAGISCH PHDES, daarvoor willen wij proberen de roze jurkjes van 2 jaar geleden te hergebruiken. Mocht je dit jurkje niet hebben, geen probleem, er is nog stof. Ook kunnen we bemiddelen tussen dames die een jurk hebben en deze willen verkopen omdat ze komende carnaval niet willen meelopen en dames die nog geen jurk hebben en deze willen overkopen. Voor de heren worden ook leuke pakken in het thema bedacht. Er zal zelf genaaid worden (geen ingewikkelde patronen), kun je dit niet, er komen knutselzaterdagen, waarop je vast andere knutselwerkzaamheden kunt doen, terwijl iemand voor je naait of we kunnen ook hulp bieden bij het naaien.

Er is een eigen bijdrage aan de inschrijving verbonden van € 20 per persoon (heb je de roze jurk al, dan is dit € 15). Wat hiervan overblijft (we streven erna het bedrag zo laag mogelijk te houden) wordt teruggestort.

Inschrijven vóór 15 november, zorg dat dan ook de eigen bijdrage is overgemaakt naar NL94RABO0166362190

Is er geen geld binnen, kunnen we helaas ook geen spullen voor je kopen.

Geef je kledingmaat door, wij houden er rekening mee dat er warme kleding onder kan. Geef ook door welke optocht(en) je wil meelopen.

          

Ook zijn wij op zoek naar een prins of prinses. Ben je tussen 9 en 12 jaar en het lijkt je leuk om onze prins of prinses te zijn, vraag je ouders dan om toestemming en meldt je aan bij gympiesphdes@hotmail.com En denk eraan, mondje dicht. Hiervoor opgeven vóór 1 december.